Рологаражна врата

Гаражните врати на Роломатик не само што се изработени по најсовремените светски трендови, туку со својата инвентивност слободно може да се носат рамо до рамо со сите нивни глобални конкуренти.

Сегментна гаражна врата

Сегментната гаражна врата на Роломатик нуди можност за зголемена изолација на гаражниот простор, бесшумно работење, различни дизајни и бои на панели кои ке го дополнат изгледот на Вашиот дом.