Ролокомарник

Ролокомарник, изработен од високо квалитетни алуминиумски делови и мрежа од фиберглас – долготрајни и отпорни на атмосферски влијанија. Работи на принцип на намотување на осовина во кутија. ...

Фиксен комарник

Фиксен комарник, изработен од алуминиумски профили на аглите поврзани со Пвц спојки кои формираат рамка на која е поставена мрежа од фиберглас затегната со соодветна гума. ...

Отклопен комарник

Комарник – врата. Отворање по вертикална оска. Изработен од алуминиумска каса и крило на кое е затегната мрежа од фиберглас со помош на соодветна гума. ...

Плисе комарник

Иновативен и интересен систем на армоника комарник. Изработен од високо квалитетни алуминиумски делови и плисирана мрежа од фиберглас - превиткана како армоника. ...

Шибер комарник

Шибер комарник, изработен од високо квалитетни алуминиумски делови – крило и рамка – шина по која се лизга крилото со соодветен оков – тркалца за движење. ...