Алуминиумски Ролетни

Изработени се од високо издржлив фабрички пластифициран алуминиум и исполнети се со полиуретан пена.

PVC Ролетни

Изработени се од пластична смеса на база на Polyvinilchlorid и имаат класичен изглед.