Услуги / Сервис

Службата за техничка поддршка на нашата компанија Роломатик има богато искуство и стручни кадри и во корелација со Вашите потреби и желби ќе Ви помогне да одберете најсоодветно и квалитетно решение.

Тимовите за сервис и монтажа секогаш едноставно, брзо, квалитетно и посветено ќе им пристапат на Вашите барања за сервис на ролетни, комарници, гаражни врати, PVC и алуминиумски прозорци, врати и др.

Прецизни мерки – половина монтажа.

Квалитетен совет – правилна одлука.