Венецијанер ролетни

Голем избор на внатрешни алуминиумски венецијанер ролетни со различни ширини и повеќе бои и дезени и модерни и атрактивни дрвени венецијанери во повеќе нијанси.

Соломатик

Атрактивни, долготрајни и практични надворешни жалузини, изработени од алуминиум, го заштитуваат просторот од сончевите зраци и други надворешни влијанија.

Вариолајт завеси

Современи и особено практични завеси, со можност за ротирање и собирање на лентите, низ кои и во затворена положба продира делумна пријатна светлина.