Фиксен комарник

Фиксен комарник

 

Фиксен комарник, изработен од алуминиумски профили на аглите поврзани со Пвц спојки кои формираат рамка на која е поставена мрежа од фиберглас затегната со соодветна гума.

Бои според RAL карта.

Универзален систем за монтажа, може да се прилагоди на голем број градежни ситуации.