Шибер комарник

Шибер комарник

 

Шибер комарник, изработен од високо квалитетни алуминиумски делови – крило и рамка – шина по која се лизга крилото со соодветен оков – тркалца за движење. На крилото е затегната мрежа од фиберглас. Изведба како еднокрилен шибер комарник, двокрилен или повеќекрилен шибер комарник.

Бои според RAL карта.

Универзален систем за монтажа, може да се прилагоди на голем број градежни ситуации.