Автоматизација на гаражни врати

Автоматизација на гаражни врати

 

  • Управувањето со шалтер клуч, индустриски тастер, управување со радио станица – далечинско
  • Програмирање на целиот процес на отворање и затворање, со соодветни сензори и централи
  • Интелигетно управување