НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ВАС
Компанијата РОЛОМАТИК делува во полето на градежните работи од 1994 година
ЗА НАС

Искуство

Oд 1994 година  до денес постојано ги подигаме стандардите на деловното работење со својот стручен кадар, професионална услуга и високо квалитетни енергетски ефикасни производи.

Професионален кадар

Службата за техничка поддршка на нашата компанија Роломатик има богато искуство и стручни кадри и во корелација со Вашите потреби и желби ќе Ви помогне да одберете најсоодветно и квалитетно решение.

Изведба

Производствените погони се опремени со најсовремени машини и алати за обработка, управувани од високо стручни кадри.

Наши услуги

ШТО РАБОТИМЕ

Ролетни

Ролетни со висок квалитет и дизајн по најнови технологии, контроли и стандарди се конвенционално, најраспространето и барано решение за заштита и засенување.

Комарници

Изработен од високо квалитетни алуминиумски делови и мрежа од фиберглас – долготрајни и отпорни на атмосферски влијанија.

Гаражни врати

Изработена по насовремена технологија со модерен дизајн и глобална конкурентност, од високо квалитетни материјали кои одговараат и на највисоките барања.

Прозорци и врати

Сигурни, стабилни, функционални, долготрајни, бескомпромисни системи во разни облици, одговараат на модерните архитектонски барања.

Фасади

Стремежот  за иновативни и нови решенија во архитектурата постојано ги подигаат стандардите и барањато од завршните елементи на градежните конструкции.

Автоматски врати

Автоматските – сензорски врати се исклучително квалитетно, иновативно и сигурно решение за влез и излез, особено на премини каде има голема фреквенција.

Засенувачи

Атрактивни, долготрајни и практични соломатик жалузините наоѓаат примена кај индивидуалните градби, повеќестанбените објекти и јавни објекти.

Тенди

Тендите се засенувачи кои креираат пријатен амбиент и одговараат на специфичните барања и по долгогодишна употреба во просторите за кои се наменети.

Мотори и автоматика

Автоматска заштита од ветер со помош на сензорот за ветер тендата автоматски се затвора со што се добива подолг век на траење на платното и на механизмот.

26 Години искуство

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

0
производи
0
клиенти

Не ги пропуштајте

Новости и промоции